Camillas BH-skola

För ett tag sedan så var jag iväg på en BH-provning. Japp ni hörde rätt. Man fick en show, där det var några modeller som visade hur man bar BH som passade sin egen modell och hur de valde fel BH. Stor skillnad, helt plötsligt hade man trollat bort fettvalkarna och brösten såg fina ut.

Idag blev jag påmind om detta på nytt, då jag var inne på en så mysig sida, Camillas BH-skola, där man kan följa BH modet genom tiderna och få tips om vad som passar under klänningen och T-shirten. BH-ar är faktiskt väldigt olika. Vilka snitt brukar du köpa? Ta en titt på sidan, jag lovar att ni inte blir besvikna. 🙂

janerussell

Jane Russel känd som underklädesmodell på -40 talet.

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se

2 thoughts on “Camillas BH-skola

  1. lilly

    vilken häftig brud! Brud i lyxförpackning.

  2. Magda

    Kul att se hur reklamen såg ut på den tiden. Gillade ditt inlägg om vart man kunde köpa snygga tavlor!

Comments are closed.