Dusch med glasdörrar, skjutdörrar eller svängdörrar

Jag har ett problem, vi har rören längst väggen i vår våtrum. Samtidigt är det väldigt avlångt med två dörrar åt vardera håll. Frågan är om det är kört att ha en duschkabin eller slagdörrar eftersom rören är i vägen?

Jag hittade denna dusch från Duschbyggarna. I beskrivningen står det dock ”marknadens mest stabila och täta duschlösningar mot en slät vägg. Fyra välvda sektioner, varav två skjutbara, ger en generös öppning. Sitt originella utseende gör den också lite extra spännande”. Om vår vägg varit slät hade denna varit kanon, bra med skjutdörrar så att den tar ännu mindre plats!

dusch

Hittade en annan konstig dusch. Kolla in högra hörnet, här har man anpassat duschen efter utrymmet. Detta kan man läsa om duschen ”Eleganta punktgångjärn och nätta profiler ger mycket glas som skapar rymd och trivsel. Lyftgångjärn som höjer dörren då den öppnas. En genial lösning som gör att den går fri om golvet är ojämt. Palladium har stor flexibilitet och kan skräddarsys efter de mest svårlösta utrymmen. Palladium, ett självklart alternativ! ”

dusch1

Hittade också detta i en broschyr :

”Utanpåliggande rör. Flertalet av alla badrum har synliga vattenledningsrör längs väggarna. De flesta av våra produkter är väl anpassade för detta och klarar rörgenomföring”. Duschbyggarna.
Detta gav ju i alla fall lite hopp om att det finns svängdörrar även för oss.

One thought on “Dusch med glasdörrar, skjutdörrar eller svängdörrar”

Comments are closed.