Uppfräschning av badrum

Okej, då var det dags att börja fundera över hur vårt kommande badrum ska se ut. Idagläget har vi ett bra utgångsläge med en fräsch badrumsmatta och våttapet. Vi behöver dock mer plats i vårt avlånga badrum.

Alla bilder är tagna från IKEA.

Badrum 1

badrum

Detta badrum är ganska likt vårt badrum. Direkt när man kommer in så kommer handfatet till vänster, därefter toaletten och därefter duschen och sedan finns plats för tvättmaskin. Lik som på bilden finns också ett stort fönster.

Saker jag gillar:
* Framförallt gillar jag duschen, svängdörrar tycker jag är kanon. Just nu har vi draperi.
* Skåp under handfatet.
* Överskåp måste vi ha för att få in alla våra saker.

Saker jag inte gillar:
*Platt spegel, här bakom skulle man kunna gömma undan saker.

Badrum 2

badrum2

Saker jag gillar:
*Det är tajt utrymme, ändå ser man till att använda varje centimenter man kan.
*Spegeln, här i kan man gömma saker.

Saker jag inte gillar:
*Det ser ut som man har oordning när sakerna står framme.

Badrum 3

badrum3

Snacka om liten toalett!!

Saker jag gillar:
Överskåpen, här har vi nog skåp som skulle kunna funka hemma hos mig. Undrar om denna storlek fanns i trä istället… ? Ser inte badrumsskåpet lite plastigt ut?

Badrum på 7kvm

Läs också artikeln från Vi i Villa, om Mias badrum på sju kvadratmeter  som har allt: dusch, badkar, dubbla tvättställ, skötbord och handfat… och toa!