Vilken lampa tycker ni är finast?

Vi ska snart påbörja renovering av lägenheten. Känns sådär roligt, kul att få iordning men mycket jobb som väntar. Jag var på Coop igår och pratade om våra svängdörrar till badrummet, tydligen är det lätt som en plätt att såga ut så att rören på utsidan av väggen inte stör duschväggarna. Skönt! En svängdörr skulle kosta runt 2200- 2600 kr, beroende på storlek. Även om det ska bli skönt att inte bli våt om fötterna, så är det duschdraperiet som gör vårt badrum lite mysigt. Jag har köpt duschdraperi från lagerhaus som är vitt med diamanter på. Jätte läckert!

Var inne på COOP:s vardagstipssida kan man läsa om att det faktiskt går att måla i våtrum, på våtrumstapet. Kanske kan vi göra vårt badrum vitt. Gillar badrum som är ljusa och härliga, å en mörk färg på golvet. Tycket bättre om våtmatta än kakel.. det är så kallt för fossingarna.

I helgen ska jag verkligen ta tag i att få lite gjort i lägenheten. Ska rensa bort allt onödigt och sätta upp våra tavlor. Ska också städa fint i lägenheten, så det luktar gott. Tvätta och skura golvet! Önskar att vi fick in alla möbler som vi har i överflöd i ett rum, så vi slipper se dem överallt i hela lägenheten. Kanske borde göra en lista på allt som ska köpas in och se till att få det inköpt och uppsatt. Så det blir ett hem.

Har tittat runt lite på nätet och letat efter en lampa till min hallvägg. Ni får gärna hjälpa mig, vilken tycker ni är finast? Lampan ska vara mer som dekoration än som belysning.

88533

 

Från: http://www.billigalampor.se/shop/

23535

Från: http://www.billigalampor.se/shop/. Kanske är för stor i sidled?

bouquet2059433132

http://www.lampgallerian.se/visa_produkt.asp?id=828&t=Bouquet%20/%202%20färger

One thought on “Vilken lampa tycker ni är finast?”

Comments are closed.