Personliga presenter – skapa egna tryck

Personliga presenter

Visst är det kul att kunna ge bort personliga presenter och visa lite extra omsorg. Linda design på trycktorget har över 200 produkter där man själv kan få ett unikt motiv genom att själv skapa tryck på kläder eller produkter. Samtidigt finns det ett förtryckt sortiment där man kan beställa produkter eller skicka en mail till lindadesign@live.se för att be henne lägga upp just de du vill ha.

Blev väldigt förtjust över denna bebismössa med texten ”Mormors knodd”.

2 thoughts on “Personliga presenter – skapa egna tryck

  1. Jag älskar när människor träffas och dela åsikter, bra blogg, fortsätt med det.

  2. Dan

    Vilken fin mössa! En sån ska jag beställa! Hittade en annan butik (som tydligen är nystartad) där man också kan designa barnkläder – http://www.hippahoppa.se. Vet nån som vet någonting om den sidan?

Comments are closed.