Hall -projektet

Min sambo blev inte lika entusiastisk över min drömhall.. Han önskar något i stil med ljust golv och vit list samt sandfärgade tapeter. Så nu får jag göra ett nytt försök att tänka om.

Okej, vi börjar med tapeter.

På jakt efter en ljus tapet, eller en färg för den delen. Det är inte uteslutande att man ska måla. Jag önskar en färg som är åt det varma hållet. Alltså inte grå, eller mörk brun. Jag har förresten hört att gamla lister kan se extra gula ut mot en grå tapet. Det ska vi försöka undvika.  Hur som helst en beige eller sandtapet.

Kommentar till tapeterna nedan

Om man tittar på den sista av tapeterna så är den alldelles för brun. Kommer bli jätte mörkt i en hall utan fönster.

Båda de första tapeterna tycker jag åt andra sidan är riktigt fina. Kanske ska man ta med båda till färgfirman, så man de välja vilken som blir finast till vita dörrar, vitt tak, vita lister (som antaligen inte ens är i samma vit färg).

Hanna tapetkollektion 8775.

Hanna 8779

Spirit