Sovrumstapet

Det är faktiskt tillåtet att drömma sig bort lite. Vi bor i ett heltidsprojekt som heter duga och har så kallat ”bott in oss ” för att fundera på hur vi vill ha det. Just nu sitter jag och funderar på hur jag skulle vilja ha mitt sovrum. Eftersom vi båda är allergiska så skulle jag vilja ha minimalt med partiklar som kan ge damm, alltså inga tavlor, sovram eller textiler som samlar damm. Därför funderar jag på att ha en fondvägg som ändå ger detaljer och djup i sovrummet. Eftersom färgerna idag går i ek och silver, blir det lätt mörkt och kallt. Jag skulle vilja ha något som bryter av.  Jag skulle alltså vilja ha en ljustapet som eventuellt reflekteras i ett mönster. 

Bildinspiration:

Färger som jag föreställer mig mitt sovrum i:

*guld, nougat, vitt, mörk ek. (Ge en känsla av lyxigt, varmt och fräscht)

Visst skulle färgerna passa till IKEAS säng MALM?

Efter att tittat på Nordsjö ide och design, har jag dessutom funderat på om man inte ska måla väggarna istället? Kolla in denna bild.. visst ser det lugnt och fridfullt ut?

Inspieration på IKEA

Bilderna längst ner kommer från inspirationsbilder från IKEA.se, kanske inget man fixar i en handvändning. Men exempel på hur mysigt det faktiskt kan bli.

One thought on “Sovrumstapet”

Comments are closed.