Silly bandz

Den senaste trenden i USA just nu är Silly Bandz. Silly Bandz är armband i silikon som är formade som djur, figurer, etc ja, allt. Armbandet tappar aldrig formen och kan bäras på handleden.  Man kan samla dom, byta dom, och såklart bär dom. Skitsnygga! De lyser dessutom i mörker.

Silly Bandz finns i ett dussintals former, färger och teman. De bära ofta många gången åt gången på handleden och är föremål för handel och som andra samlarobjekt.  De kan också användas för sitt ursprungliga syfte, som ett vanligt gummiband.

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se

One thought on “Silly bandz

  1. […] Silly Bandz 2. Dusch med glassdörrar, skjutdörrar eller svängdörrar 3. Prydnadsbokstäver 4. Sovrumstapet […]

Comments are closed.