Badrum – nya sätt att tänka.

Personlig stil är något som många vill eftersträva i vårt samhälle. Det är ett sätt att uttrycka sig på, en del gör det med ord, en del med kläder och en del med inredning.

Ett rum som jag tror många glömmer är badrummet. På detta foto har man istället för en duschkabin gjort en förlängning av duschen till walk-in-closeten. Genom att hänga handduken utanför skjutdörren fungerar garderoben även som badrum. Det är något jag skulle önska, jag som har min garderob i andra änden av lägenheten (jämfört med badrummet). Drömmen är att slippa springa med en våt handduk och leta fram kläder, för det är sällan jag kan tänka ut innan jag går in i duschen vad jag ska ha på mig efter så att säga. Om man vill vara något mer diskret, finns  dörren även i frostat glas.

 

Snygg blandare!

Jag önskar mig även en sån här blandare i mitt blivande badrum som jag ska renovera någon gång. Visst är det en snygg vinkel på den?

 

 

Alla bilder i detta inlägg är lånade av: www.inr.se

Snyggt badrum.