Idag har jag gjort en egen ljuskrona

Idag har jag använt sågen och sågat till en egen ”ljuskrona”. Har länge gått och sneglat på en ljuskrona som ser ut så ovan. Fick tipset att gära en egen med ståltråd. Men så fick jag syn på en ram som de satt hönsnät på och så tänkte jag att det kan ju jag också ta. Så nu blir det inga levande ljus utan som en utsmyckning. Ni får se bild snart.

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se

2 thoughts on “Idag har jag gjort en egen ljuskrona

  1. Miss M

    Vad spännande! När kommer bilden? / M

    • Linda

      Så fort jag varit och köpt några dekorationer. /LS

Comments are closed.