Praktisk och smart badrumsinredning gör livet enklare

Även om hemsidan är supertråkig så har de fina lösningar för badrumsinredning. Jag gillar badrumsinredning i vitt, gärna helkaklat och dusch med skärmdörrar. Badrummet får gärna vara litet men väl planerat för både torktumlare och tvättmaskin. För maximal funktionalitet badrumskåp bakom spegeln. Samt skåp under handfatet. I min förra lägenhet hade vi en 70-tals toalett i ljusblå till gul badrumstapet och grön matta, kanske inte det snyggaste men en färgglad toalett i ett helkaklat vitt badrum skulle vara coolt.
Kanske lätt att tröttna på, eller vad tror ni?

Jag önskar ett rent handfat, så handtvål och tandborstemugg på väggen vore toppen. Även toalettborsten på en liten hylla för lättare städning vore grymt.

Dubbla handfat vore en lyx, men jag föredrar nog att dela med min partner ändå, trots tandkrämsfläckar. Dela är kärlek.

Ps hittade en så praktisk helkroppsspegel, lite dyr men supersmart. Jag skulle haft den i hallen, inte i badrummet.