Bidé värsta kvinnogrejen

Varför försvann bidén? Besöker en vän i hennes nya 70-tals villa. Bidén ska bort vid renoveringen men ärligt varför? Fyller den inte sitt syfte? Duschmunstycket rekommenderas inte till rengöring av stjärten, ett badkar får man ofta tvätta sig två gånger i. Är bidén en del av 70-talets kvinnorörelse? Tufft att de flesta hem investerade i en dyr badinredning. En pryl speciellt för tjejen. Jag tycker det är coolt. Idag har jag använt bidén till att raka bena i. Att stå med bena i handfatet är faktiskt livsfarligt, stå på ett ben och så blir det alltid lite spill på golvet och därmed halt. Att raka bena i duschen ger i alla fall mig en dålig vinkel i ryggen.

Bidé  toppen!

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Kåda är
bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptisk.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se