Tankar kring spel

Häromdagen besökte jag sommarland med min yngre kusin. När det blev lite småpengar över tänkte jag att hon kunde få dem att spela för. Hon fick såklart mersmak, hon ville vinna en stor chokladkaka till sin mamma. Jag stoppade henne, ville inte komma hem med henne helt luspank. Vi vann inget den gången.

Min kompis berättade att hon varit med på direktsändningen av Bingolotto. Hon beskrev sin insats som applådmaskin. Tv-kanalen hade regler på när man skulle klappa händerna, när man fick äta och prassla. Allt för att ljudet i tv apparaterna skulle bli bra. Tydligen var hon en fena på att spela bingo. Erfarenhet från att hon var aktiv i idrottsföreningen och därmed sålde spel, skraplotter och bingo.

En bra sida för dig som gillar spela online, bingosidan.com

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Kåda är
bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptisk.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se