Snygga festklänningar

Sommaren i Sverige har varit mest kall och blöt och sommarklänningen har tyvärr inte använts så mycket,  men med en snygg polo och ett par leggings så kan du använda favoritklänningen även i höst. Själv är jag en tjej som älskar klänningar, en favorit i garderoben, så även i höst.

Fynda höstklänningen på REA
Babydoll och a-linje känns dock alltmer avlägset, silhuetten I höst fortsätter att välskräddad och kvinnlig.  Vi fortsätter att se trender av transparent och mer volanger på toppar och kjolar. Material som spets och sammet kommer stort, så håll utkik redan nu. Nyheter är manchestertyg. Undvik de sköraste och ljusaste tygerna om du vill använda klänningen även i höst, tänk att klänningen ska funka ihop med ett par strumpbyxor och en kofta. Läs, den kompletta reaguiden på DN.

Är du också sugen på en ny klänning? Här kommer några av mina favoriter som också fungerar i höstgarderoben.

20120807-180012.jpg   20120807-180018.jpg
Just nu drömmer jag om en festklänning från Ana Alcazar, Zalando. En klänning med coola metalldetaljer. Metall, Silver och guld kommer vi se mer av i höst. Alltid ett säkert kort, ju närmare nyår vi kommer. Se fler snygga festklänningar.

Stajla din sommarklänning, så att den även fungerar i höst

1. Addera: Svart kavaj/stickad kofta, mörka ben och kul accessoarer. Har du en mönstrad eller färgglad sommarklänning blir det svarta fint som kontrast och för att dämpa det somriga och glättiga. Välj kvinnliga accessoarer som djurmönstrade väskor eller en mönstrad scarf.

2. Addera: Päls. Ett enkelt sätt att få höstkänsla av en mönstrad sommarklänning. Päls är lika hett i höst, som förra året. Satsa på en päls i västmodell.

3. Addera: Strumpbyxor. Miniklänningen går att bära i höst om du har vita strumpbyxor och fin jacka till. Snyggt även med vita handskar!

Trenden med maxiklänning fortsätter även i höst. Leopardmönstrat är helt klart min favorit. Märke Jane Norman. Fungerar fint med en kort stickad tröja eller en skinnjacka.  Ovan en brun skönhet som kommer ifrån Mint och Berry, brunt, grönt, lila, mörkblått, vinrött är färgerna som kommer dominera hösten 2012. Våga färg även i höst!

Skor, på flera kändisar fötter så finns loafers. En sko som vi säkert även kommer se mer av nästa år. se bilder från Chic.