Höstmys – Hemmaspa

Jag har varit inne och kikat på hemsidan Bellbox. Gillar deras sökfunktion, där man kan skriva in vilket sorts hår man har och få rekommendationer i vad man ska välja. Smidigt! Nu efter en regnig sommar, med lite sol och bad så är mitt hår inte lika frissigt och torrt som det brukar såhär års. Men en skön inpackning, lite tända ljus och badskum är otroligt avkopplande på hösten.

Märket Kerastase sägs vara ett av de bästa. Tyvärr så tyckee inte jag att det fungerade på mitt hår. Tyckte också den tog slut väldigt fort.

Det billigare märket Loreal tycker jag fungerar riktigt bra. (Ska inte förväxlas med Loreals lågprissortiment som finns på de flesta coop- och icaaffärer). Jag tror på att man får vad man betalar för.

Testa gärna också att göra en egen ansiktsmassage 

 

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se