Vintern kommer! Brinnande brasa

Ett litet tips i höstmörkret som man kanske inte är det första man tänker på. Visst man kan inreda med olika kuddar, filtar lite tända ljus bland annat. Dom tända ljusen är ett perfekt sätt att få rätt stämning i rummet. Men varför inte ta det till nästa steg. Vad gör den gamla öppna spisen i hörnet, inte använd på flera år, borde inte bara stå där. Renovera upp den och få din egen eld i vardagsrummet.

Vad vore mysigare i höstens kyliga kvällar, än att sitta under en filt, kanske med ett glas rött och mysa framför en öppen eld? Enkelt svar, ingenting! Så har du en gammal skorsten som inte används så gör det enda rätta. Renovera den och börja elda med en gång. Du sparar även pengar i uppvärmning av ditt hus när du eldar med ved. Visst, klart att det är lite jobb. Men det är det värt, tro mig, det är det värt.

Inte bara i höst som det skulle passa bra med en öppen eld. Jag tror att varje kväll skulle kännas bättre med en eldstad och framförallt den årstid som står på tur. Tänk dig i vinter eller att på julaftonsmorgon tända en brasa att äta frukost framför. Jag tror som sagt det slår det mesta.

Så ta kontakt med någon som kan skorstensrenovering och gör i ordning din eldstad idag. Jag ser inget sett man skulle ångra sig på.

Det var det lilla tips jag hade. Inget direkt nytänkande, men kanske inte det första man tänker på.