Pysselrum – mitt drömrum

Tillåt mig att få drömma i ord innan jag hittar inspirerande bilder.

Jag önskar mig ett pysselrum!. Tänk vad skönt det skulle vara att symaskinen stod uppe, färdig att användas i tid och rum. Skulle det bli lika inspirerande att sätta sig vid symaskinen som vid datorn? Skulle jag bli inspirerad att sy om istället för slösurfa efter nya outfits på webbshopar? Vem vet..

Ett pysselrum är inget som blir till av lite ledig plats i ett hörn i garaget, heller inte i rummet i källaren utan fönster. Eller ett litet bort inträngt under trappan eller ja bakom garderobsdörrarna i bokhyllan. Nej. Mitt pysselrum är i husets bästa ljuspunkt. Likt en konstnär med sitt staffli behövs en utsikt, ljus och inspiration.

När jag planerar mitt hus, ska jag räkna med en symaskin! Mer saker i mitt pysselrum.. Skisspapper, anslagsvägg, provdocka, och saxar, tejp, papper. Samt massa snittblommor!