Sponsrat inlägg: Telia HBO

Vi har blivit sponsrade av Telia att skriva inlägg om HBO i Telia Digital-tv som ger dig tillgång till de största amerikanska serierna, vid samma tidpunkt som de släpps i USA. Läs mer och beställ HBO!

Så idag tänkte skriva några ord på serien True Blood som visas på HBO. Alla vet ju redan förvisso att serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Louisiana, där vampyrer och människor lever sida vid sida.  True Blood är en syntetiskt blodalternativ som gör detta möjligt.  Det är mycket intriger, sex och maktspel. Jag följer den inte slaviskt, men visst tittar jag. 🙂

Måste ju erkänna att jag tycker Skarsgård är riktigt fin 😉 Även om han håller på att bli lite gammal..
true-blood

Den där andra killen ser ut som en liten sparv mot Alexander. Vi får hoppas på att Berg flyttar in hos Skarsgård, visst skulle det vara kul att veta lite mer om hur våra svenska stjärnor lever utomlands? Det sägs att Alexander Skarsgård köpt sig ett hus i LA för 12,5 miljoner!

PS: Vet du att du kan skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv!