Sponsrat inlägg: Telia HBO

Just nu känner jag för att drömma mig bort från vintern och kylan och tänker göra detta hemma i tvsoffan med en bra serie.  Telia har ett flertal att välja på och en av mina favoriter är Sex and the city. Drömmar om skor, lyxliv och intriger, kan det bli bättre än med Sarah Jessica Parker och hennes vänner? Visste du att serien producerades från en bok? Det bästa med serien är att varje avsnitt är 30 minuter och då kan man lätt bestämma hur mycket tid man vill, beroende på hur många avsnitt man vill kolla på, ett tips till vintern alltså, sen kommer våren och då vill man ut tror jag. Sex and the City som kan ses med HBO i Telia Digital-tv, HBO kan du skaffa gratis i sex månader just nu, passa på. Läs mer och beställ HBO!

Lyssnar på Anna Bergendahl! Önskar alla läsare en trevlig helg!