BY MALENE BIRGER

by

Väldigt ofta får jag frågan om varifrån jag får min inspiration? Det varierar ju självklart över tid och vilka projekt man har på gång. Men just nu kan jag säga att jag hämtar mycket inspiration ifrån trender i modet. Tex från märket ”by malene birger”, som bilden ovan är ifrån. För att jobba med kreativa projekt krävs det att miljöer och kläder, hår och makeup andas kreativitet. Jag är förtjust i det naturliga, som skapar lugn och balans. Men också det riktigt färgstarka som ger energi. Det senare är ett exempel  på märket by malene birger, dynamiskt, inspirerande och designdrivet globalt varumärke. Märkes sälj bland annat på Wakakuu.

kofta

Färgklick! Bara en färgglad kofta i en annars så alldaglig vsart outfit lyser upp både dig som person och din omgivning. Vet ni dessutom att orange används ofta i logotyper för godis, för det är en färg som gör oss ”sugna”. Bild tagen från wakakuu.

by2

Lär av märket BY MALENE BIRGER matcha kläder på nytt sätt. Ta en paislymönstrad scarf, klipp ut efter ditt mönster. Sy fast på en tröja som nya armar, en krage eller som en halv tröja. För er som inte orkar eller vill, titta in märket på Wakakuu