Handla leksaker på nätet – Rabattkod med Lekmer

Tycker ni också det är stor brist på fysiska leksaksaffärer? Jag är väldigt trött på alla barnleksaker i plast. De gånger jag köper leksaker blir dock ofta på ICA Maxi eller Coop, när man ändå går förbi hyllan, kan man fastna för ett erbjudande eller leksaker i form av böcker, musik eller film.

En onlinebutik med Leksaker som jag gillar är Lekmer. Gillar ni dem också? Här finns massa kul för stora som små.
Hitta rabattkod här

Tälta inomhus
Nu på påsk finns tillfälle för hela familjen att busa lite extra ihop. Barn gillar att mysa. Att tälta inomhus är skoj, bygg en koja av ett täcke över ett bord och lägg lite kuddar och en lampa därinne. Eller köp ett tält. Tältet nedan kostade runt 500-lappen i leksaksaffär i Borås, på Lekmer kan du få det för halva priset just nu. Passa på att njut av påskledigheten!

tält