Tävling – flygbiljett till New York

Har ni sett Libressereklamen? Tjejer som sitter på toan och är jätteglada över att vunnit en pink ticket. Se nedan.

Men skulle inte du också bli riktigt glad om du vann resan till new york? Undra hur stor vinstchansen är? Tror ni Libresse har pink ticket i alla sina paket? Eller bara några utvalda? Det skadar ju inte att köpa ett paket. Binder och trosskydd går ju åt.

Så går tävlingen till:
Hittar du en biljett i ditt paket så kan du vinna en shoppingresa för två till New York. 1:a pris (finns 2 stycken) – En shoppingresa till New York för två personer. I resan ingår flygresa till New York och hotell (5 nätter) samt en ”personal shopper”. Ca värde: 25 000 SEK (flyg och hotell ca 10 000 SEK/person och personal shopping till ett värde av ca 5 000 SEK).

Tävla:
1. Hitta en Pink ticket.
2. Skapa en användare och registrera koden som står på biljetten
3. Du är med i tävlingen