I love min skinnjacka

Jag är så nöjd med min nyinköpta skinnjacka. Tack snälla Therése för tipset! Idén kom när vi var i Gällstad och jag provade en skön jacka, men färgen kändes inte bra, kände inte för en helt svart, därför letade jag på nätet istället. Skinnbolaget hade mycket att välja på. Jag hade tur och fick rätt storlek direkt, men det var ok att prova och skicka tillbaks om det inte passade. Det gjorde inte så mycket att priset var något nedsatt.

Jag trodde inte det skulle finnas så mycket snygga färger på jackorna. Tex.

20130508-081311.jpg

En ny favorit att spana på är denna karamell:

20130508-081351.jpg

Ha en skön helg! Nu har jag lite semester!

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se