Tankar kring nytt boende

Idag går tankarna på renovering. Vi brukar ofta surfa på Hemnet och se lediga objekt. Ibland brukar jag fundera på om jag önskar renovera eller önskar att det var renoverat. Vad föredrar ni?

Visst skulle det vara skönt att flytta till en villa, som är iordningställd och fräsch? Samtidigt så får du kanske inte villan så du vill ha den. Köper du en renoverad villa eller lägenhet, så är ofta utgångspriset högre. Det blir dyrt att iordningställa så som du vill ha det och då blir det att nöja sig.

En vän till mig flyttade till en lägenhet med nyrenoverad toalett, de beslöt sig för att renovera ändå till deras stil. Med tanke på att de planerar att bo där i några år, så kan det tyckas gå ihop sig rent ekonomiskt. Men personligen hade jag inte lagt tid och pengar på ett sådant onödigt projekt.