Bygga hus

Enligt mäklaren jag pratade med är sommaren säljarens sämsta period. Folk är på semester och är lediga. Så därav färre folk på visningarna och som bevakar bostadsmarknaden. I början trodde jag att semestern var guldläget för säljaren, alla är lediga och har tid till husletandet, men alla tänker väl inte som jag.

Hur som helst så vore drömmen att bygga eget hus. Jag har sett de där ”kortlekshusen” som min far beskriver. Som sättes upp på några veckor, i alla fall husskelettet. Våra vänner köpte hus för 2 år sedan och de har renoverat sedan dess. Nu ska de försöka göra klart och sälja. Huspriserna i området har ökat och de räknar på en högre vinst vid försäljning. De har tänkt att göra huskarriär. Genom att sälja huset kan de köpa en attraktiv tomt och bygga nytt hus.

Spännande. De har tänkt att köpa ett husskelett och därefter ändra de små detaljerna och därmed få närmare ett arkitektsritat hus.

20130714-213701.jpg
Drömmen att bygga eget hus och få det precis som man vill ha det.