Bli spådd

Hur blir dagen? Kan man tyda detta? Låt oss gå in och titta på hur man tyder tarotkort. Jag går in på en hemsida och tittar där står om änglar, coaching, dagens kort, drömtydning, heling och chakrabalans,  horoskopläsnin, karriär och
jobb, meditation och mindfulness medium och medial vägledning mystiskt och övernaturligt numerologi spådom med pendel och kort tarot. Kan verkligen alla dessa grejor vara tarot?

Jag går in på ett av ämnena och javisst detta är för att spå framtid. Jag tittar också på ett annat inslag på samma hemsida. Javisst det handlar om att ge råd och vägleda kunder inom en rad olika områden, allt från coaching och karriärråd till djurkommunikation och medial vägledning. Som avslutning  tar vi dagens taretkort. Ess i bägare ? Dagens kort Jobb: Nu blir
det bättre på ditt jobb. De som befinner sig i din omgivning tycker om dig och uppskattar dig. Du får en present idag av någon. Ett trevligt jobbsamtal får dig att känna dig på gott humör och detta för du vidare, Du får mycket gjort. Har deet stämt idag? Ja, faktiskt. Jag fick både ett jobberbjudande som present! Läs mer om Tarot

Det kan vara värt att betala för om det alltid är så här positivt vågar du spå dig? Frågan är om det är kul att veta i förskott vad som kommer hända? Vad tycker ni?