Med marksten och natursten kan man anlägga mycket snyggt

Har ni sett att http://www.stenbolaget.se nu lottar ut ett presentkort på 50 000 KR??  Vad skulle du göra om du vann 50 000 KRs presentkort på marksten? Anlägga en stentrappa? Göra en fin uppfart eller trädgårdsgång? Eller kanske snygga till rabatterna eller en fontän i trädgården? För att lyckas göra en mysig trädgård, krävs tid. Det är ungefär som inredning fast utomhus.

marksten

Som jag skrivit innan så är jag och sambon ute på husjakt. Detta hus har vi varit och kollat på i veckan. Det ligger ute på hemnet just nu. Jag tror att säljaren har köpt huset och renoverat upp det. Det som var extra kul just på detta hus, som jag blev förtjust i var att de även hade anlagt en trädgård och trädgårdsgång till huset. Bilden är inte rättvis mot verkligheten. Men här mötes man av solcellslampor och buskar längst hela gången. Dessutom ser ni till höger en anlagd rabatt.

Som sagt det är de små grejerna som gör det. De små träden som står utplacerade är fruktträd som kommer växa och bli stora inom några år. En bra början på en mysig trädgård.

Gå in på stenbolaget.se och få inspiration för din trädgård. Finns riktigt fina bilder på sajten.