Hur ser ditt drömkök ut?

Spenderar du mycket tid i ditt kök? Jag gör det tyvärr inte. Ibland byter jag gardiner, eller sätter upp färgade ”plast” kakelplattor för att byta lite miljö. För mig är det nämligen väldigt viktigt att hitta inspiration i köket, det måste finnas mycket plats. Lätt att nå och lätt att ställa in disk med övrigt. Att hålla rent och snyggt gör att jag får inspiration till matlagning. Men att bibehålla ordningen gör också att orken inte hänger i för att laga mat. Hur ser ditt kök ut?

Vi har länge funderat på att renovera köket, men nu ligger vi lite lågt med tanke på att vi letar efter hus. Däremot för att fräscha upp köket så har vi funderat på att måla köksluckorna. Den senaste månaden har vi bytt ut våra vitvaror. Vi upptäckte dock att förra kylskåpet var mycket djupare än nuvarande. Opppsss.. svårt att få plats!

Hur ser trenderna ut i köksvärlden? Svarta kök har onekligen blivit väldigt populära. Kanske är det som lattetrenden som var för fem år sedan, då alla skulle ha bruna och beiga fondväggar. Nu gäller det att ha svart kök. Personligen tycker jag att svarta kök tar för mycket av ljuset men det kanske man kan fixa med lampor.