Vårkänslor och påskplaneringar

Nu är det dags att få in lite gröna sköna växter, de skapar liv i våra rum. Det går att göra snygga planteringar med vårlökar med enkla medel. Låt dig inspireras av din lokala blomsterhandlare. Jag har t.ex planterat krokus i silkespapper i en plexiglaslåda, fint.

Nu längtar jag till påsken. Kan knappt bärga mig att ta fram tuppar och påskägg. I år funderar jag på att byta ut påskfjädrarna mot fräcka garnbollar i skarpa vårfärger. Kan det funka i påskriset i år? Jag jobbar just nu på bollarna, nostalgi, har inte gjort sådana sedan fritids… image

image

image

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Kåda är
bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptisk.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se