Nu kan höstmyset börja!

Nu när hösten står för dörren är det helt ok att ta med sig sommaren in. Här får du några tips av mig att förlänga sommaren.

Plocka med kvistar av färgglada blommor och sätt i dekorativa glas. ex.

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imageEtt annat sätt om du inte har tillgång till naturliga blommor, kan vara som här;  en i plast.

En extra fin detalj är att ställa vasen på en spegel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är kul med färgglada kuddar nu på hösten. Behåll sommarens färger, men twista till med någon ny. Djurmotiv är väldigt inne, tänk Flora och Fauna enligt old-time school, själv har jag satsat på en räv, men det finns mycket, allt från insekter till djurmönstrat.

En extra kul grej att satsa på nu är att pimpa utestället, balkong, ingång eller terassen, jag har fixat en mjuk kruka i tyg (finns hos din blomsterhandlare) och satt i dessa blommor, hoppas de håller sig långt in på hösten, och även när snön börjar komma, kan det vara dekorativt.

Ha en skön höst! glöm inte bort att MYSA!

image