Uppdatera lägenheten

Jag tänkte uppdatera lägenheten något nu till hösten och hittade sänkt pris på artiklar, bland annat en Lagerhaus rabattkod, de har ju redan bra priser, så det är ju bra läge. Snygga ljusstakar, ett cerise ”to-do”-block och en snygg vitmålad vintage-ram fick det bli denna gång. Tidigare i veckan inskaffade jag dessutom en smart receptbokshållare där man sätter in egna recept i och som prydligt kan stå upp på diskbänken. Nu fattas bara att uppdatera med lite nya tyger, kanske i gult som är väldigt populärt just nu. Annars är orange en favorit på hösten, inte minst till halloween.

lagerhaus

 

 

 

 

 

 

 

NamnlösNu när det börjar bli mörkare på kvällarna, känner jag att jag vill ha mer belysning inomhus, jag har länge kikat på denna lampa och just nu finns den till ett billigare pris. Stilen med industri är väldigt hett just nu men också väldigt enkelt. Vi gillar stilrena saker. Lampa från RoyalDesign.

 

 

 

 

 

 

 

Ett bra stället att utgå ifrån för att hitta rabatter för inredning är CupoNation, de har också uppdaterade erbjudanden från flera stora online butiker. Hur ofta har man inte fått hem rabattkuponger i brevlådan som ska tas med till affären och som sedan visat sig gått ut eller inte gäller av någon anledning. Det är så irriterande. Denna sida håller reda på rabatterna och det är enkelt att leta sig fram i menyerna. Massa bra Internetshopar som jag handlar i dagligen finns på sajten.