Vi har köpt hus – dags att bestämma inredning!

Vi har nu skrivit på kontrakt för köp av vårt nya hus! Det är ett radhus som just nu byggs, endast betongplattan är gjuten. I veckan så kommer väggarna upp. Det ska bli så spännande att flytta till hus. En ny erfarenhet.

Nytt och fräscht tänkte vi när vi skrev på kontraktet. Men något som är lite tråkigt är att all inredning är standard. Men vi har tänkt att ”hotta till” det lite i vårt badrum i alla fall och inte välja allt basic.

Nej till duschväggar och Ja till infälld dusch.

infalld dusch

Bland annat håller vi på att titta på möjligheten till infälld dusch istället för duschväggar.

På Inoxa säljer de glas, glas till dörrar och glas till fransk balkongdörrar och räcken. Just nu har det länge varit modernt med vitt, vitt och åter vitt. Men en ny trend som jag tycker jag ser mer och mer är det genomskinliga. Det är fortfarande trendigt med minimalistisk stil och med det kommer det genomskinliga och glaset.

Smarta och snygga räcken till Terassen

Såg på Inoxa att de hade så snygga balkongräcken också. Förutom att de är i glas, där de inte skymmer utsikten. Så är de dessutom höj och sänkbara. De kan alltså fungera både som skydd och vindskydd men samtidigt sänkas ner när det passar. Så läckert.

räcken