Unik inredning

Letar du efter pricken över i:et? Inredning som du är så nöjd med att du ler så fort du ser möbeln? Längtar du efter att drömma dig bort och spara till något du verkligen vill ha? På ILVA.se finns det möbler för alla stilar, och det är inte farligt dyrt heller. Men framförallt hittar du mycket här som inte finns i andra butiker. Här  kommer några exempel på inredning som jag gillar.

bänk

En känsla av vintage.  Bänk i brunt antikt royalläder, rustik och lyxig i uttrycket som ger bänken den perfekta patinan och ett snygg vintage look. Denna skulle vara helt perfekt i gästrummet eller i walk in closet.

 

hallbänk

Hallbänk i vitlackerad ask med faner. Beige dyna. Detta är en praktisk och söt hallbänk, perfekt att lägga handskar, mössor och halsdukar på. Så får farfar och barnen något att sitta på också när det är dags för påklädning.

spegel

Spegel med svart läderkant. Ja denna spegel är verkligen trendig just nu, hittar du i många butiker. Här finns den till bra pris och visst är den snygg!

44006401L

60-talet är tillbaka. Det är inte bara i kläder som 60-talet är hett. Vad sägs om en gul hallmöbel?

86900228L

Även om de inte är säsong för trädgårdsmöbler just nu, så är det något som står på min inköpslista till våren. vi har ju köpt hus och nu är det det dags att titta på vad man verkligen vill ha. En sängstol är ett måste! Ser verkligen fram emot att få trädgård och ligga ute i solen och läsa böcker.