Äntligen något för män att göra vid ofrivillig barnlöshet

För att inte bli gravid finns det en hel del preparat, p-piller, p-stav, pessar, dagen efter piller etc. Och så finns det kondom för män. Jag läste en artikel för flera år sedan att det var på g med p-piller för män. Men än har jag inte sett några på den svenska marknaden.

För att öka sina chanser till att bli gravid så kan man använda ägglossningstest, det pratas om att tajma menscykeln. Hormonsprutor etc. Men till män då? Jag kan förstå en viss hopplöshet, att inte kunna göra något för att förbättra sin situation. Men nu finns det faktiskt något man kan göra. Något män kan göra. Androferti, naturläkemedel, som förbättrar spermieproduktionen. Kan vara väl värt att testa om du har låg spermieproduktion. Innehåller zink, selen och folsyra vilket ser till att du får starkare spermier.

I dagarna har det diskuterats i politiken om en tredje pappamånad. Men också helt delad föräldraförsäkring. Jag anser (även om det hade drabbat även oss ekonomiskt) att skaffa barn är ett delat ansvar. Det borde i så fall vara självklart att dagarna tillfaller 50% ena partnern och 50% andra partnern. Punkt. Enda biologiska haken är att mamman som ammar kanske vill vara hemma längre på grund av just amningen. Därav borde det kanske istället vara 60/40. SAMT det bör upplysas att man enligt facket kan amma på arbetstid.

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Kåda är
bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptisk.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se