Hur man kan börja att tjäna pengar till skolklasser.

Det finns många sätt att tjäna pengar till skolklasser. Från Idé till verklighet. Ett sätt kan vara att göra eget godis eller annat gott bakverk. Godis som man vet  innehållet i. Det är inte bara till släkt och vänner  man kan sälja även längre fram sälja gentemot företag som kan vara intresserade av att köpa er produkt. Det gäller att skaffa sig bra kontakter och pröva sig fram. Ett sätt kan vara att ställa sig på torget och skapa kontakter. Det ena ger det andra. När man sedan blir större på det man gör så finns olika regler att ta hänsyn till  och då är det bra att veta vad regelverket säger om detta. För regler finns alltid då det gäller att förvara och tillverka livsmedel. Det finns också andra sätt att börja tjäna pengar. Du kan till exempel sälja produkter från Delikatesskungen. Då finns alla tillstånd klara och du behöver inte själv ordna med detta. Hos Delikatesskungen finns produkter för alla smaker bara välja och vraka. Enklare än så kan det inte bli.  I vilket fall som helst är det ju värt att pröva sig fram och se vad just du trivs med att göra och alla har vi varit barn i början och som så småningom så har det hela lett till något annat. Värt att pröva på. Lycka till!