Tryck på canvas

DSC_0097Idag kom min efterlängtade tavla. Riktigt spännande att se resultatet. Jag har framkallat bebisbild på canvas. Leverantören är Canvas kung. Mitt betyg: det är inte för inte, de kallar sig Canvas Online. Otroligt bra tryckkvalite på bilden, det kunde inte bli bättre. Vi hade tänkt ge bort tavlan till mormor (hon beställde en canvas för länge sen från annat bolag och blev ganska missnöjd med röda ögon. Grådassig Bild). Men vi blev så nöjda med vår från Canvas kung att vi behåller den själva och tipsar mormor om att göra en ny där istället.

Framkalla canvas
Fotovägg är något maffigt och verkligen iögonfallande. Men det tråkiga med fotovägg är att det är dyrt och är man som jag så ledsnar man fort. Vill du ha något personligt och iögonfallande så skulle jag istället rekommendera canvastavlor. Förutom att du får ett häftigt motiv så är tavlan i sig inte lika tung och klumpig som ramar. Å du kan byta tavlor oftare eller måla över / nåla fast tyg över när du tröttnat efter ett tag. Tavlor som består är ändå tavlor på dina barn.

Tips till mormor och dig som framkallar eget motiv canvas
1. Tänk på att bilden ska vara högupplöst.
2. Kolla gärna motivet först, hur är vitbalansen, skuggor, röda ögon. Suddigt? Lägg inte pengar på förstoring av bild som inte har bra utgångspunkt – osäker? Fråga de som trycker canvas.
3. Billigt är inte alltid bäst. Kolla tidigare kunders referenser.
4. Tips för dig som vill få mer inspiration över motivet eller hur det kan se ut.

DSC_0099
Vår dotter skådar sin canvasbild från Canvaskung. Även hon blev supern

öjd.