Vågar du spå dig?

Såg TV programmet Landgång igår. Hon var hos en spådam som jobbade med voodoodockor. Det visade sig att hon kunde se att hon hade två barn, varit med om en skilsmässa för sju år sedan och såg liv i framtiden. Alltså förändring. Eftersom programledaren var tveksam inställd till spådom, så kändes det som att spådamen var tvungen att bekräfta sin kunskap med att berätta om dåtiden. Nu i efterhand så tycker jag att det vore mer intressant att veta framtiden. I alla fall när jag blir spådd. Men första gången kanske man behöver få dåtiden för att bli övertygad.

Skulle du vilja spå digtarot

Jag är väldigt delat till spådom, jag är enormt nyfiken och skulle gärna vilja spå mig. Eller vara med när andra spår sig. Men jag är inte helt säker på att jag vågar spå mig. Varför? För att det påverkar ödet? Men vad är det värsta som kan hända? Att de ser död? Att det ser mörker? Ja, man skulle ju bara kunna fråga lyckliga tankar. Kommer jag bli gift? Kommer jag få fler barn? Kommer jag bli ekonomisk oberoende? Hehe.

Baraför att man får svar på frågor, så behöver ju inte det betyda att man inte kan påverka sin framtid. För skulle spådom kunna slå in, då skulle det ju också betyda att det inte finns någon slump? Eller ?