Höstpyssel och stundande halloweeen

Åh min favorit. Har hittat ett reportage som visar hur man gör om gamla lampor till nya. Behöver jag säga att jag älskar lampor!! Detta är ju verkligen ett riktigt höstpyssel som du kan göra tillsammans med väninnorna eller med barnen. Till helgen har jag nu verkligen bestämt mig för att åka till tippen och återvinningen. Ibland behöver man börja på nya kula, och bara göra sig av med saker för att få nytt energi och andrum. Börja om, helt enkelt. Jag rekommenderar det verkligen. Jag är en samlare som avskyr att slänga men att börja om ger ny kraft och lämnar du dina saker på återvinningen så kanske någon annan har nytt av dem. Alla projekt behöver inte göras av dig.

Till Halloween så är ett måste pyssel att göra en pumpa. Jag har sett en ny variant på batteristearinljusen, ljus som har en timer och som du ställer in på fyra eller åtta timmars brinntid. Helt fenomenalt att ha i pumpan. Happy Halloween!

halloween-935259_640
Målat pumpan vit