Drömmen om pool och inglasad altan

Just nu sitter jag och tittar på alternativ till inglasad balkong. Jag har varit inne på att göra ett uterum, men också att sätta upp någon form av staket, för att gränsa av uteplatsen och ta bort all insyn. Men kanske har jag varit helt fel ute i tankarna. Kanske är det en öppen balkong jag vill ha?

uterum

Jag tror det är viktigt att börja fundera på funktion. Just nu längtar jag till sommaren och ligga i en solstol och sola på träpallen. Men under vintertiden så hade det varit otroligt skönt att kunna öppna upp, suttit ute och inte minst när vi har kalas, haft ytterligare ett rum att samlas i.

Ett alternativ till altan är höj och sänkbara räcken,  clicitup, som är en inglasad transparent miljö. Det är glas i ett räcke som du kan sätta upp i högre höjd och då även fungera som ett vindskydd. Perfekt till poolmiljön och trånga utrymmen. Transparent material förstorar. Dock är jag rädd för att jag måste gå och putsa dessa år in och år ut. Clicitup säljs hos inoxa. Ni får klicka på länken för att se bild. Transparenta räcken förstorar inte bara intrycket, det ger en modern känsla och reflekterar ljuset.