Hotell London

I tre år(?) tror jag har vi haft presentkort på ticknet.. nu har vi äntligen fått tummen ur och bokat flyg till London i sommar. Superskönt! Jag har aldrig varit i London, vilket är lite skämmit. Men nu så.. Jag tänker att vi ska unna oss lite lyxigt London hotell nära Piccadilly circus. Hört att det är grym shopping där.. (men det nämner jag inte för sambon).

För att hitta hotell i London har jag sökt lite. Det är lite roligt att läsa om de alla hotellen. Helst vill man ju såklart ha jacuzzi på rummet, om det är dåligt väder (som det ofta är i London). Väderprognosen för veckan vi ska åka i augusti är regn varje dag.. det kan ju visserligen svänga. Ett tips är också om man vill ha ett centralt läge, kolla London city hotell, så att man inte hamnar långt ut på landsbygden. Om man inte vill det såklart. Personligen skulle jag vara ganska nöjd med att hänga på hotellrummet och göra några dagsutflykter till sevärdheterna och sen köra shopping för hela slanten.