Lotto, spel och sport

En lottorad är enkelt att ta ut, gå till närmsta svenska spelbutik och ta fram en lottokupong och ta fram sju nummer.Lottoraden kan bli ditt livs bästa investering

Lotto kräver ingen skicklighet, du kan inte räkna ut oddsen. Du kan bara satsa och ha lite tur, eller som vi gamblers hellre vill uttrycka det känsla, du vet när man känner i hela magen hur allt bara känns rätt! Många tror att man kan räkna ut rätt lottorad, alltså någon form av matematisk sannolikslära, men in facto så läste jag att det är bättre att satsa på slumpen. För om du väljer ett mönster i din lottorad, så finns det väldigt stor chans att fler tänker likadant. På så sätt om du vinner, så får du dela vinsten med flera.

I min lottorad som finns alltid mitt lyckonummer med nr 7. Varför 7 är mitt lyckonummer det vet jag inte. Men siffran har alltid tilltalat mig. Numera så är det mina barns födelsedatum som kan vara lyckonummer eller bröllopsdag. Men det är likaväl för att det är enkelt att komma ihåg. Det är bra om lottoraden sitter på näthinnan så att du slipper se din kupong för att kolla om du vann.

Jag spelar ofta via en spelbutik, men hade jag hittat en bra app och engagerat mig lite mer, så hade jag nog bevakat och spelat mer på bettingsajter än vad jag gör idag. För småsummor visst men för att få lite spänning i vardagen. Tidigare har jag alltid tyckt att sportnyheter är överflödigt.. men nu tänker jag annorlunda. Sport är positiva nyheter, det handlar om vilja, kamp och något man tror på. Hälsosamt och ganska roligt att se på. Underhållning. För att inte tala om känslan när man är på plats. Vi behöver mer sport i vår vardag och det är därför roligt att satsa och stötta sporten. Vinner jag också ibland så är det delad lycka!