Mina favoriter i badrumshyllan – Rosenserien!

Jag har gjort en storstädning i badrumsskåpet och slängt en massa gamla saker. Jag tog en penna och markerade under 14 dagar alla produkter jag använde. Sen tog jag alla produkter som jag inte använde och gjorde mig av med. En del slängde jag, andra gav jag bort och några sålde jag till ock med på tradera. Så som parfym.

I höst kommer en ny serie som heter Naken, den handlar om att folk ska tömma hela sina lägenheter på ALLT leva på ingenting och få tillbaka en sak per dag. Ganska intressant tanke, hur mycket prylar har man inte som man inte behöver?

stadat-pa-badrummet
Städat i badrumshyllan på skönhetsprodukter

Men det finns ändå vissa favoriter i mitt badrumsskåp som jag behöver och kan inte klara mig undan. Jag tror på att om jag lägger lite mer pengar på bra produkter som dessutom innehåller naturliga råvaror, så tror jag att både min hud mår bättre och att jag faktiskt värdesätter mina produkter och använder dem drygt.

Mina favoriter i badrumshyllan är:

Rosenseriens nattkräm

En riktigt bra nattkräm klarar jag mig inte utan, dels för att inte huden ska torka ut på sommaren. Men också för att den inte ska bli helt narig på vintern. Här kan ni läsa mer om nattkräm från Rosenserien. Kan även tipsa om morotsoljan från Rosenserien, om man vill bara fräscha upp sig med lite olja inför sommaren.

Läppsylberoende och min favorit är 3D miracle lips varm

Min favorit av läppsyler, Nannics varma nyans. Om jag skulle hamna på en öde ö någon gång, så är det denna från Nannic som jag tar med mig.