Personliga tavlor -nyfödd

Överallt har jag börjat se den dyka upp, den personliga nyföddtavlan med motiv av en baby i normal storlek. Har ni sett den?

SKETCH #1

Personlig Födelsetavla lanserades hösten 2013, med den unika idén med illlustrationer som anpassar sig i skala 1:1 till barnets verkliga födelselängd. Tavlorna är skapade av Evelina Westman och pryder alla moderna barnrum. Den kostar 600kr och då kommer den inramad. Den är ett modernt alternativ till den klassiska namn bonaden för nyfödda som jag hade på väggen på 80-talet.

Men är den så svår att göra själv? Du behöver ett A3 ritpapper, tavelram och så ritar du upp ditt barns längd. Själv tycker jag den är himla snygg men ändå lite tråkig eftersom mitt barn har en annan liggställning, i en egen version hade jag kunna ändra. Jag funderar på att testa själv. Återkommer med resultatet.

 

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Kåda är
bakteriedödande, bakteriehämmande och antiseptisk.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se