Fyra onlineklappar till Jul

Julen närmar sig med snabba steg. Du måste köpa alla möjliga slags julklappar, men om du inte vill vänta på att saker ska levereras eller behöva skicka iväg saker till folk som bor långt borta borde du köpa digitala julklappar, kanske kan det vara en av de som jag kommer lista här under!

Presentkort

Det är alltid enkelt och bra med presentkort. Om du vet vad den som ska få presenten gillar så är chansen stor att det finns ett presentkort som passar dem. Det spelar ingen roll om de har tittat på onlinekurser eller om du vet att de gillar en specifik butik, allt du behöver göra är att köpa ett presentkort. Man kan ibland få dessa som ett fysiskt kort, men det som är bäst att få en kod på e-post. Det finns så många alternativ att detta alltid är en bra present om man inte kommer på något annat.

Digitala spel

Du kan nu köpa spel till andra online, även till PC. Allt du behöver är att ange en unik kod sen kan du ladda ned spelet. Du kan också köpa kort med koder på till PlayStation 4 eller Xbox One. Här hittar du alla de senaste spelen och allt som krävs är en internetanslutning för att ladda ned dem. Du kan också öppna ett konto på en spelsida som Wintingo casino online och sätta in pengar till dem vilket tillsammans med välkomstbonusen ger stora chanser att vinna lite extra pengar till Jul! Detta kan vara en jättebra julklapp eftersom de ger dem chansen att vinna stora summor, och då kommer de helt klart vara tacksamma sen.

E-böcker

Alla som har en smartphone eller surfplatta kan läsa e-böcker nuförtiden. Om man har en Kindle eller en annan e-bokläsare så kan man såklart använda det, men tack vare att alla har en smartphone så kan nu alla läsa e-böcker. Om du känner någon som du vet gillar en specifik serie eller genre så kan du köpa en e-bok till dem som de kan ladda ner på Julafton.

Streamingtjänster

Tjänster som Netflix och Spotify växer varje dag. Om du känner någon som verkligen gillar musik eller TV så kan det vara en bra idé att köpa en prenumeration på en av dessa tjänster. Allt kan göras online och allt du behöver göra är att ge bort kontouppgifterna i Julklapp. Sen kan den som får presenten spendera hela Julafton och Juldagen med att titta på sina favoritfilmer eller lyssna på sin favoritmusik.