Skäm bort din sporttokiga partner

Snart är det dags igen, dagen med stort ”D” för alla nyförälskade par, vänner, familjer och singlar.
Alla hjärtans dag är till för alla. Däremot är det inte bara en dag om året man ska visa sina nära kärlek och uppskattning. Det ska göras varje dag, år efter år, och man kan göra det på flera olika sätt. Har man till exempel en sporttokig partner finns det några särskilda saker man kan göra för att verkligen skämma bort hen!

Förgyll sportupplevelsen hemma

Är tv-soffan helig när det visas en spännande match på tv? Även om du själv inte är intresserad av sporten kan det vara mysigt att sitta med och bara ta det lugnt. Vet du att det är en stor match på lördagskvällen som din partner vill se, kan du i förväg har ordnat med god plockmat och dryck och annat som förhöjer stämningen. bet365 har tiderna och datumen för när matcherna spelas och för att imponera lite extra på din partner kan du läsa på om oddsen för matchen och andra intressanta sportnyheter. Överraska din partner med en kväll i sportens tecken och det kommer garanterat att uppskattas.

Sportresa – mer än bara sport

Om ni vill ut och resa, men kan inte bestämma er vart ni ska eller vad ni ska göra, kan ni kombinera era intressen genom att göra en resa som innehåller både sport och andra aktiviteter. Om det är fotboll som är partnerns favoritsport kan man välja att resa till städer som London, Barcelona eller Milano. Ni kan njuta av städernas sevärdheter, äta god mat och ta del av andra aktiviteter på dagarna för att sedan gå och titta på ett sportevent på kvällen. Att gå på en fotbollsmatch i Spanien eller Italien ska vara ett jippo som icke-fotbollstokar också tycker är roligt.
Är det inte fotboll som är favoritsporten kan den som tycker om ishockey välja resmål som Kanada, USA eller Tjeckien. Många resebyråer och resesajter erbjuder weekendpaket med inriktning sport och det är inte svårt att hitta inspiration och information.

Den ultimata sportpresenten

Om sport verkligen inte är din grej och du helst inte vill tvingas sitta framför tv-soffan, eller på en kall läktare, finns det flera presenter du kan ge som verkligen kommer uppskattas av din sporttokiga partner. Det kan handla om allt ifrån matchbiljetter, årskort eller memorabilier från favoritlaget eller sportidolen. Nu för tiden är det vanligt att man istället för att ha en sportkanal i tv-paketet köper matcherna var för sig.
Varför inte ta och överraska din partner med en helkväll med sport medan du går ut och gör något bara för dig. Något som du kanske vet att din partner inte tycker är lika roligt att vara med på. Även om det är viktigt att göra saker ihop måste man ha sina egna intressen. Det gör er inte till ett mindre kärleksfullt par, tvärtom visar det att ni känner varandra så pass väl att ni kan undvara er en kväll ifrån varandra.