Tala om genväg

Finland skrotar sin motsvarighet till ”melodifestivalen” och tar istället ut en finalist, där finländarna får rösta på tre låtar som hon får framträda med. Det kan antagligen bara betyda att 1. Det går så dåligt för Finland att ingen vill se programmet mera 2. Juryn i Finland tror att de har bättre musiksmak än folket. 3. De vill fortfarande vinna Eurovision till Finland. Nu finns det ju fler än en musiktävling, idol är till exempel ett program som tar fram mer unga begåvade musiktalanger än mello. Men Mello är ingen förnedringstv, det är Idol. Jag längtar efter tacomys och mellotime.

Finland skrotar sin Melodifestival

 

Annonser från IKT annonsplats

Ta bort finnar och acne
Naturprodukt som öppnar porerna. Rengöring
som är skonsam mot din hud.
www.bivaxsalva.se

Svensk honung Köp Online
Svensk Honung från Västergötland.
Len och fin med perfekt sötma.
www.hokensasbigardar.se