Strunta i Wish – Välj lågprisvaruhusen

Ingen har väl missat att Dollarstore har öppnat webbbutik? Det vet jag att vi alla hemmainredare älskar! Dock finns inte hela sortimentet och sidan är ganska oinspirerande men däremot finns det några klipp som är värda att titta lite noggrannare på.

Här är 10 topp listan på grejer du kan klicka hem och få inom en vecka, glöm Wish.. urusel kvalité och så låååååång leveranstid…

1. Sammetsittpuff i guld

Trendig sammetspall med gulddetaljer, Dollarstore

2. Dekorationstejp för uppsättning av posters

En väldigt liten produkt man kan göra väldigt mycket fint med i barnrummet. Som jag har googlat och letat efter washi tejp, vem hade trott att det fanns på Jula för en väldigt billig summa, bara 30 kr! Klipp! Se Trendenser, de använder billig eltejp för att tejpa upp posters! Så snyggt!

3. Golvlampa som måste upplevas

Stadig , snygg, estetiskt och vem kunde tro att den kom från Jula? Vi är i chock. Dessutom under 500 kr. Prischock!

4. Så himla snygga och sköna dricksglas

Du vet när man har det perfekta greppet och när läpparna snuddar så är det helt lagom tjock/tunt. Länge på jakt efter dricksglas vem hade trott att dessa gömde sig hos Jula. Jula fortsätter leverera! Synd att bilden inte gör dem rättvisa.

5. Billigt betongbord

Gillar du betong? Har ni sett Jysk serie med skåp, bord och sängram? Jag älskar den.. Pallen är också i betong, kan användas i badrummet, uteplatsen eller som soffbord, jättesvår att hitta online sök på ”pall” på jysk.

6. Stor fin helkroppsspegel

Jysk har flera fina speglar. Ta dig en titt 😉

7. Stilleben som trendar

Trender kommer och går. Nu är det porslin, krukor och dekorationer. Köp billiga som du kan byta ut. Man blir bara ledsen av sånt som är dyrt och går sönder.

8. Lekfull och lyxig inredning

Otippat kan man också hitta mycket fint hos barnbutikerna. Kolla in lampor hett tips! Dessa godingar finns hos Jollyroom.

9. Inredningsdetaljer

Dessa har jag hittat på klubbkompis

10. Marmor och mässing i ”string” – style

Så himla läcker. Har allt! Denna string vägghylla finns hos Klubbkompis i mässing och marmor.