Ät honung -lindrar pollenallergi

Jag har sett det själv, flera av de i min bekantskapskrets som regelbundet ätit honung, eller rättare sagt svensk honung, har fått hjälp mot sin pollenbesvär. Se pollenrapport där du bor

Kan honung lindra pollenallergi?

Jag vet inte hur det fungerar men för bina är pollen livsnödvändigt. De matar sina larver med pollen och på så sätt samlar såväl pollen som nektar som blir till honung. Men att äta små mått av pollen så kan man lindra sin allergi, lär mer här om hur det fungerar.

Det är ingen idé att äta utlänsk honung för den innehåller ju inte bhttp://eksemfri.se/kan-honung-lindra-pollenallergi-och-astma/lommor från svensk natur -då stärka ditt immunförsvar inte mot ”svensk pollen”. I år förväntats bli mer pollen än normalt och flera jag känner har redan fått besvär. Därför är set viktigt att preppa med svensk honung på våren! Det finns de som säljer svensk honung online, tips är Hökensås Bigårdar.