Färg, form och förändring

Har du ett intresse för färg, form och inredning. Så är steget inte långt borta att även hår, kläder och smink är ett intresse. Så är det i alla fall för mig.

Med smink kan man förändra sitt utseende, nästan lite skrämmande mycket. Du kan välja en look för dagen och byta ofta. Visst är det roligt!

Kläder är också intressant – framförallt när det gäller förändring. Rockigt, punkigt, chic, klassiskt eller boho? En stil eller ett plagg kan bäras upp olika av olika personer. Somliga kan inte bära det alls. Det beror helt på våra gener och våra kroppar. Något som är svårt att förändra och tar tid är däremot håret! Visst kan du färga och klippa, men det blir slitet, torrt och kortare, kortare och kortare. Ofta är det motsatta man vill åt, fylligare, djupare färg och längre. Håller ni inte med? Då finns det ju knep för det också såklart. Även om det faktiskt är lite dyrt. Men så är det om man vill ha äkta vara, fin får lida pin. 😉

Äkta hår får kosta lite

Lugn du behöver inte vara miljonär för att få fint hår. Du kan fuska med hårprodukter och oljor men om du vill ha längd och volym (så är det för många av oss med dålig hårkvalité) enda sättet att skaffa löshår. Det finns billigt hår såklart men ibland kan även billigt straffa sig. Det trasslar och så får man köpa nytt inom kort. Några som har bra kvalité till bra priser är Poze hair. Där får du mest hår för pengarna! Jag har handlat av dem i flera år och jag är otroligt nöjd med kvalitén, service och bemötande. Mitt löshår har flera år på nacken och det går att använda om och om igen. Mitt tips till dig är att om du ska ha löshåret för några få utvalda tillfällen så välj syntetiskt hår. Det går dock inte tvätta eller föna, färga eller platta. Ska du ha håret en längre period, gärna varje dag. Så välj äkta hår. Syntetiskt hår är mest till för tjusiga håruppsättningar tycker jag.