Inget är omöjligt – enkelt att köpa glasögon på nätet

Om det finns något jag avskyr så är det när jag tvingas gå in en affär för att köpa något och jag inte har en aning om vad det kostar. Om jag inte helt minns fel så tror jag att vi har en ”marknadsföringslag/ konsumentlag” som faktiskt inte tillåter skyltning utan prissättning. Men många struntar eller kanske omedvetet struntar i det (i risk för att inte få kunder..framförallt prismedvetna och kanske en bitvis stressade kunder som jag). Det är så extremt irriterande att gå förbi en butik och se att de har jättefina x saker och inte en enda prislapp. Bemödar jag mig att gå dit igen och gå in i butiken och ta reda på priset.. ibland ja.. men oftast inte. Då väljer jag istället att googla och faktiskt få priset direkt och beställa här och nu.

Enklare att köpa glasögon på nätet än i butik

Några som är extremt dåligt på prissättning är optiker. Nödvändigt ont att få se bättre. Liknande bågar skiljer sig extremt mycket för det är märken eller inte. Det svåra med internethandeln och glasögon är ju just att man måste testa med sin ansiktsform för att se vad man passar i. Annars är det stor risk att man tar samma båge som man hade sist. Enkelt men inte så utvecklande. För vi vill ju inte se likadana ut när vi var 20 som när vi är 30? Vi vill ju faktiskt förändras – till det bättre. En mognare look, en mer trendig look eller en mer tidsenlig look. Därför gillar jag misterspex. Deras webbplats är faktiskt extremt bra, säger jag som webbdesigner. Väldigt inspirerande inspirationssidor med kategorisering efter tidsepoker.

Inspirerande hemsida för val av bågar

Klassiska bågar som aldrig går ur modet. Själv är jag väldigt förtjust i de droppformade pilotglasögonen på såväl bågar som solglasögon. De kom tydligen på 30-talet, en modell som är känd som ”skyddade pilotens ögon mot solen på 30-talet”, och numera en av de mest efterfrågade bågarna genom tiderna. Min far hade alltid såna bågar när jag växte upp, så det är lite nostalgiska för mig. Heller inte så konstigt att jag också passar i dem med min ansiktsform, då jag har ärvt min ansiktsform efter min far. Ett tips där att se vad dina släktningar passar i, kanske har ni samma färger eller samma ansiktsform så då kan du också lättare se vad du själv passar i.

Bilden är från Misterspex.

Fördelar att köpa glasögon på nätet

Listar ett antal fördelar med att köpa glasögon på nätet

  • Du ser priset direkt på hemsidan.
  • Du väljer betallösning.
  • Du kan boka synundersökning med ett klick.
  • Du har uppsikt över vad allt kostar hela tiden. Du frestas inte att spontanköpa.
  • Du kan boka ditt besök när du vill, i ditt eget tempo när det passar dig bäst
  • Du slipper få någon annan att kommentera ditt utseende när du testar
  • Du kan testa i lugn och ro hemma med olika kläder.
  • Du behöver inte stressa fram ett beslut
  • Du hämtar ut dina glasögon i ditt val av postbud när du själv önskar.